Pokret Kreni-promeni odlučio je da napusti Skupštinu grada Beograda i Skupštinu opštine Novi Beograd, rekao je Savo Manojlović, nosilac liste za Beograd.

„Kreni Promeni doneo je odluku da napušta parlament Beograda i skupštinu opštine Novog Beograda, zbog izbornih malverzacija koje su se desile odbijamo da učestvujemo na ovaj način u potpunom kršenju zakona i Ustava. Na ovim izborima dešavale su se mahinacije. Imali smo situaciju da predsednik kmeči kada dobijete 30 minuta godinšnje na RTS, imali ste duple biračke spiskove. Imamo sad i u Nišu prekrajanje izbornih spiskova, istu situaciju na Novom Beogradu, Vračaru, Starom gradu i Čačku“, rekao je Manojlović na konferenciji za novinare.

Manojlović je dodao i da su iz pokreta Kreni-promeni o toj odluci obavestili ostale predstavnike opozicije, kao i da ona ne znači nikakvo povlačenje, jer će „sa građanima i dalje boriti za Sajam i EXPO“.

Kada je reč o Nišu, Kreni Promeni neće napuštati gradsku skupštinu jer bi time naštetio građanima, a o pravcima borbe u Nišu odluke će doneti lokalni pokreti, rekao je Manojlović i dodao da je podneto 30 prigovora i da se borba nastavlja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.