SPLET Tech konferencija se ponovo održava u Beogradu, 8. oktobra u MTS Dvorani. Jedna od novina koju organizatori najavljuju ove godine je i zona za investitore (Venture Capital zona) u kojoj će startapi imati priliku da se predstave investicionim fondovima.

Ova zona će biti samo deo ovogodišnje SPLET Tech konferencije, koju treću godinu zaredom na devet bina MTS Dvorane zajednički organizuju projekti „Preduzmi ideju“, koji realizuje Inicijativa „Digitalna Srbija“ i „Srbija Inovira“, koji sprovodi ICT HUB, u saradnji sa Američkom agencijom za međunarodni razvoj (USAID). Ovogodišnju konferenciju podržalo je i Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija.

Prilika za startape koja se ne propušta

Na SPLET Tech konferenciji se očekuje preko 10 VC fondova usmerenih na pre-seed, seed i serija A faze, koji će održavati sastanke sa odabranim startap kompanijama, po speed meeting modelu. Prijave su otvorene do 10. septembra, a sve zainteresovane startap kompanije se mogu prijaviti za razgovore putem ovog linka. Izabrani startapi moći će da se upoznaju sa predstavnicima VC fondova, a sve neophodne informacije startapi će dobiti najkasnije do 2. oktobra

Otvorene prijave i za druge učesnike

Prijave za one koji žele da čuju i nauče sve o inovativnim tehnologijama i pokrenu svoje ideje na SPLET Tech 2024 su već otvorene. Posetioci će imati priliku da se upoznaju sa najnovijim trendovima u svetu web3 tehnologija, veštačke inteligencije, biotech-a, kao i o razvoju poslovnih ideja, strategijama pivotiranja biznisa, izlasku na međunarodno tržište i exit strategijama. Za više informacija o programu, govornicima i sesijama, posetite zvaničnu web stranicu konferencije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.