Kada govorimo o spoju tradicije i inovacije, ime koje se ističe je Dahlia – brend sa stogodišnjom posvećenošću lepoti i zdravlju porodica. Naša priča započela je pre tačno sto godina, s vizijom da kreiramo proizvode koji će osvajati srca širom sveta. Tokom decenija, ostali smo verni svojoj misiji, kombinujući bogato nasleđe sa modernim formulacijama kako bismo potrošačima pružili vrhunske rezultate i negu.

Danas, dok sa ponosom obeležavamo stogodišnjicu, ulazimo u novu eru. Spojili smo našu bogatu prošlost s uzbudljivim mogućnostima savremenih tehnologija, sve u cilju da svoje proizvode učinimo još dostupnijim. S velikim zadovoljstvom najavljujemo lansiranje Dahlia online šopa – mesta gde ćete lako i brzo moći da uživate u našem bogatom portfoliju, ma gde bili.

Dahlia proizvodi su pažljivo osmišljeni da zadovolje potrebe nege, od najranijeg uzrasta do zrele dobi. Naša online prodavnica pružiće sve što vam je potrebno za kompletnu negu lica, tela i kose. Među našim brendovima nalaze se i legendarni Brion, danas prepoznatljiv kao kultni jugoslovenski brend, omiljeni Becollino, favorit među mališanima i roditeljima, kao i savremene linije poput Teen Skin kolekcije za tinejdžere i blage Cool Kids linije namenjene dečjoj koži.

Naša nova linija Botanika pruža sveobuhvatnu negu za celu porodicu, obuhvatajući širok spektar proizvoda. S velikim uzbuđenjem možemo da najavimo i dolazak još dve nove linije proizvoda, koje sa velikim uzbuđenjem jedva čekamo da podelimo s vama u narednim mesecima.

Šta možete očekivati?

  • Širok asortiman proizvoda: Od najnovijih linija poput Botanike, preko prepoznatljivih brendova kao što je Brion, do omiljenih proizvoda iz kolekcije Becollino – sve na jednom mestu. Ovo je jedino mesto gde će svi proizvodi Dahlia portfolija biti dostupni za kupovinu.
  • Jednostavno i sigurno plaćanje: Birajte između plaćanja karticom ili gotovinom pri isporuci.
  • Kompletna nega: Pronađite proizvode za sve tipove kože i kose, prilagođene za sve uzraste, od beba do zrele dobi.
  • Programi nagrađivanja: Postanite deo naše zajednice i uživajte u ekskluzivnim ponudama namenjenim našim najvernijim kupcima.

Ne propustite priliku – uživajte u kupovini omiljenih Dahlia proizvoda kao i otkrivanju novih! Posetite nas od septembra na dahlia.rs/shop/ i otkrijte kako Dahlia može unaprediti vašu rutinu nege, spajajući stogodišnju tradiciju s inovativnim rešenjima savremenog online šopinga.

Pridružite se našoj zajednici i doživite sve prednosti koje Dahlia pruža!

Tagovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.