Luksuzni kompleks King’s Circle Residences, novi simbol prestiža na Slaviji, u toku septembra obeležava godinu dana od početka gradnje, uz posebne prodajne pogodnosti.

Uz ekskluzivnu prezentaciju koja je održana u samom kompleksu, posetioci su imali priliku da se detaljno upoznaju sa izuzetnim kvalitetom gradnje, modernim dizajnom i brojnim pogodnostima koje ovaj prestižni projekat nudi.

Lokacija koja se ne propušta

Smešten na jednom od omiljenih mesta u Beogradu, King’s Circle Residences odlikuje besprekorna povezanost sa svim delovima grada. Ovde ćete naći sve što vam treba – od blizine poslovnih centara, restorana do kulturnih tačaka i parkova – koja čine ovaj deo grada idealnim za savremen i luksuzan život.

Kvalitet je uvek na prvom mestu

Tokom događaja, posebna pažnja je posvećena predstavljanju vrhunskog kvaliteta gradnje i pažljivo odabranih materijala. Svaki stan je projektovan sa idejom da zadovolji najviše standarde udobnosti, funkcionalnosti i energetske efikasnosti. Prostorije su svetle, prostrane i prilagođene modernom načinu života. King’s Circle Residences su dizajnirane da pruže luksuzan životni prostor, čime se jasno ističu na tržištu nekretnina u Beogradu.

Novi uslovi kupovine

Na godišnjicu početka gradnje, poklanjamo vam nove uslove kupovine: 20% plaćate odmah, 15% do 1. aprila 2025. Godine, dok preostalih 65% plaćate pri useljenju. Iskoristite priliku da kupite svoj novi dom u najtraženijem kompleksu u gradu!

Pozivamo sve zainteresovane da posete našu prodajnu kancelariju u Ulici braće Nedića 22, gde će naš stručni prodajni tim biti na raspolaganju da pruži sve potrebne informacije i odgovori na pitanja o ovom luksuznom kompleksu. Živite kao kraljevska porodica – živite u King’s Circle Residences!

Za više informacija, posetite naš sajt ili nas pozovite na broj telefona 066/187-485.

King’s Circle Residences – Simbol luksuza i prestiža u Beogradu!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.