U svetu dečije zabave, gde kvalitet sadržaja igra ključnu ulogu, Dexyco se ponosno ističe kao lider u industriji. Kompanija je nedavno obeležila još jedan značajan korak u svojoj misiji da deci pruži najbolji sadržaj. Nakon uspešnog lansiranja DexyTV, dečijeg kablovskog kanala, koji se od 2020. godine pozicionira kao omiljeno odredište za najpoznatije crtane filmove, DexyTV je potpisao ugovore o saradnji sa uglednim producentskim kućama BBC-jem i Universalom.

 

 

 

 

Ova saradnja donosi zanimljive naslove na DexyTV – crtani film „Bluey“, koji pleni srca porodica širom sveta, kao i „Gabby Dollhouse“ iz Universalove produkcije, što predstavlja pravi dragulj među dečijim sadržajima. Potpisivanjem ovih ugovora, DexyTV je učvrstio svoj status među najrelevantnijim dečijim televizijama u regionu, čime je dodatno osnažio svoju posvećenost pružanju kvalitetnog zabavnog sadržaja najmlađima.

U svetu u kojem se dečiji programi neprestano razvijaju, DexyTv nastavlja da bude lider, usmeravajući se ka inovacijama i razvoju sadržaja koji će obogatiti dečije iskustvo.  Saradnja sa BBC-jem i Universalom nije samo poslovni korak, već i obaveza prema porodicama da im pružimo najbolje sadržaje za gledanje,“ izjavila je Ivana Pećić, direktor DexyTV.

Gledaoci će imati priliku da dožive nove i uzbudljive avanture koje donose „Bluey“ i „Gabby Dollhouse“ dok će se DexyTV truditi da i dalje inspiriše i zabavlja decu širom regiona.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.