Poštovani,

naša deca, Dušan, Vanja, Nemanja, Danko i Dušan još uvek čekaju na preko potrebnu terapiju kako bi usporili tok Dišenove mišićne distrofije, opake retke bolesti mišića koja svakoga dana odnosi deo po deo njihovog detinjstva.

Naša nada za boljitak nažalost košta 1.5 miliona dolara, koliko iznosi inovativna terapija koja se sprovodi u inostranstvu. Kraj septembra je rok za prikupljanje sredstava. Ostalo je isuviše malo vremena, a prikupili smo svega 25% od potrebne sume.

Uključili smo sve alarme i 23. avgusta organizovali dan za SMS u kome smo pozivali na hitnu reakciju javnosti. Veliko hvala svim humanim ljudima koji su se u velikom broju priključili ovoj akciji i poslali poruku. Ipak, potrebno nam je još ljudi, poruka, podrške. Zbog toga još jednom molimo vaša plemenita srca da nas podrže i pomognu nam da dobijemo najvažniju bitku naših života, svakoga dana, a posebno 23. septembra, na datum u mesecu koji sada već po tradiciji uzimamo za SMS dan. Dovoljno je da tada svako od vas pošalje samo 1 SMS, sa sadržajem 5 na 3091 i 5 dečaka dobija šansu da odraste. Cena SMS-a je 200 dinara (Yettel, MTS, A1).

Sredstva se mogu donirati i na žiro račun: 160-6000002005224-26

Cifra od 1,5 miliona dolara premašuje mogućnosti pojedinca, ali ne i zajednice. Hajde da je prelomimo 23. septembra, kao nikad do sad i pokažemo da smo veći od nje.

Zajedno! 5 NA 3091!

Roditelji dečaka

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.