realme, najbrže rastući brend pametnih telefona na svetu, tiho je lansirao svoje inovativno dugme za kontrolu kamere 14. avgusta. U to vreme, ova vrhunska funkcija bila je zasenjena najavom realme-ovog 320W punjača, najbrže tehnologije punjenja na svetu. Sada se realme-ovo pionirsko dugme vraća u centar pažnje, demonstrirajući posvećenost brenda pomeranju granica i vođenju tehnoloških inovacija.

 

Dugme za kontrolu kamere ispred konkurencije

Dizajnirano da revolucionira mobilnu fotografiju, realme dugme omogućava intuitivno i jednostavno iskustvo za kontrolu funkcija kamere. Korisnici mogu lako klizati dugmetom kako bi podesili fokus ili ekspoziciju, značajno poboljšavajući efikasnost snimanja.

 

Ova funkcija naglašava fokus brenda na inovativnom dizajnu, postavljajući trendove u industriji pametnih telefona. Sa profesionalnim iskustvom fotografisanja koje je sada dostupnije nego ikada, realme nastavlja da predvodi u mobilnoj tehnologiji. Dugme za kontrolu kamere omogućava preciznu kontrolu, omogućavajući korisnicima da prave fotografije s većom lakoćom i tačnošću.

 

320W Punjač u centru pažnje

Na realme Cool Tech događaju, fokus je bio prvenstveno na lansiranju 320W SuperSonic punjača – najbrže tehnologije punjenja na svetu. Sposoban da potpuno napuni uređaj za samo 4 minuta i 30 sekundi, 320W punjač je oduševio prisutne, postavljajući novi standard za brzinu i praktičnost u mobilnom punjenju.

 

Pionirska tehnologija: Šest revolucionarnih inovacija osim 320W punjača

realme je dosledno na čelu inovacija u pametnim telefonima sa šest ključnih tehnologija u tri ključne oblasti: AI, performanse i fotografija. Kao što je pomenuto, realme uvodi prvo dugme u industriji sa funkcijom klizanja, dizajnirano za glatku i laku upotrebu, sa intuitivnim kontrolama na dodir koje omogućavaju trenutni zoom i brze snimke, pretvarajući telefon u profesionalnu kameru.

 

 

Sa prvim anti-refleksivnim ekranom za pametne telefone na svetu, inspirisanim strukturom oka moljca, možemo reći zbogom odsjaju na ekranu. Ovaj ekran smanjuje refleksije za do 80%, pružajući teksturu poput papira za ugodno gledanje čak i na jakom suncu. Takođe omogućava jasnu vidljivost pri nižem osvetljenju, pomažući u uštedi energije baterije.

 

 

 

 

realme-ova AI Motion Picture tehnologija, podržana NEXT AI-em, transformiše jednu sliku u video od 25 frejmova, oživljavajući uspomene, odnosno pretvarajući mirne trenutke u dinamične, žive priče.

 

Za gejmere, realme poboljšava iskustvo sa AI Gaming Super Resolution-om, koji koristi AI na uređaju da pruži glatke, kristalno jasne vizuale dok smanjuje opterećenje na čipset. Poboljšana 4D vibracija u igrama nudi prilagodljivu povratnu informaciju za više od 100 akcija u igri, od pucanja do koraka, uz punu podršku za popularne igre poput Honor of Kings. Sa realme Holo Audio-om, možete čak prilagoditi pozicioniranje zvuka, osiguravajući da vas dolazni pozivi ne ometaju tokom igranja, zadržavajući vašu punu uključenost.

 

Posvećenost inovacijama

realme-ova nepokolebljiva posvećenost inovacijama ogleda se u njenoj kontinuiranoj potrazi za revolucionarnim tehnologijama koje prevazilaze očekivanja korisnika. Od ultra brzog punjenja do naprednih funkcija kamere, realme je posvećen predvođenju industrije i postavljanju novih standarda.

 

Kako brend nastavlja da objavljuje vrhunske tehnologije, realme ostaje ključni igrač na tržištu, konstantno pomerajući granice u vođenju tehnološkog napretka.

 

 

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.