HELL Boxing Kings ulazi u finale uzbudljive sezone, koja je počela prijavljivanjem više od 14.000 kandidata iz deset evropskih zemalja na ovo međunarodno boksersko takmičenje. Najveći bokserski šou te vrste počinje u mađarskom gradu Miškolcu za samo nekoliko nedelja, kada će u ring izaći najbolji evropski bokseri i poznate ličnosti, a pratiće ih muzičke zvezde, i sve to uz podršku najprestižnije bokserske organizacije na svetu, Svetske bokserske organizacije (WBO). 

Šampionski pojas je posebna stvar i u tom pogledu Svetska bokserska organizacija napravila je izuzetak. „U Svetskoj bokserskoj organizaciji osnovni kriterijum je da se titule svetskog šampiona i druge visoko cenjene titule osvajaju u mečevima koji traju najmanje 10 rundi. Međutim, Organizacija je od samog početka smatrala HELL Boxing Kings zanimljivim projektom i, iako nismo u mogućnosti da ponudimo  postojeću WBO titulu, odlučili smo da uvedemo novi pojas, novu titulu. Ovo pokazuje da WBO vidi pobednike HELL Boxing Kings takmičenja kao buduće svetske šampione u boksu“, izjavio je Istvan Kovacs, šef evropskog ogranka Svetske bokserske organizacije.

Svi ljubitelji kvalitetnog boksa i sportskih emisija mogu u svojim kalendarima da zabeleže 10, 17. i 24. novembar i 1, 8, 15. i 22. decembar, kada ćemo saznati ko će osvojiti šampionski pojas i nagradu od 100.000 dolara po kategoriji. 

Na gala događajima pojaviće se i ambasador projekta, svetski šampion u četiri kategorije i šampion Svetske bokserske asocijacije (WBA), Svetskog bokserskog saveta (WBC) i Međunarodne bokserske federacije (IBF), nosilac 66 profesionalnih pobeda, od kojih 47 nokautom, Roj Džons Junior. Američka zvezda će na događaju i repovati uz poznatu muziku.

U modernoj DVTK areni u Miškolcu, u sklopu muzičkog programa, nastupiće jedan od najpoznatijih mađarskih muzičara, reper Majka, grupa AK26, reper Kkevin, bugarska pevačica Dara i slovački reper Rytmus, koji je nedavno svojim koncertom rasprodao O2 Arenu u Pragu.

Ulaznice za mečeve, na kojima će u celebrity kategoriji svoje protivnike dočekati i naši Una KablarFilip Đukić, dostupne su na sajtu Eventim.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.