AIK Banka upotpunila je svoju ponudu stambenih kredita jedinstvenom ponudom za kupce prvog stana, uz koju je moguće kupiti nekretninu u novogradnji ili starogradnji uz učešće od 10 odsto. Pored toga, AIK Banka na sebe preuzima troškove oko procene nepokretnosti i preuzimanja izveštaja iz Kreditnog biroa, a za zahteve podnete do 30. novembra naknada za obradu kredita se ne naplaćuje, što čitav postupak kupovine prvog stana za klijente čini još povoljnijim i jednostavnijim. 

„Rešavanje stambenog pitanja je izuzetno važan korak u životu svakog od nas. Kao pouzdan partner našim klijentima, želimo da im predstavimo atraktivnu finansijsku ponudu, uz koju će moći lakše da planiraju svoje troškove i koja će im omogućiti da do svog prvog stana dođu uz manja početna ulaganja i po predvidivim uslovima. Zbog toga sve zainteresovane građane pozivamo da posete najbližu filijalu AIK Banke, kako bi se u razgovoru sa našim savetnicima detaljno upoznali sa svim prednostima ove ponude“, izjavio je Slavoljub Đorđević, direktor Sektora za razvoj i upravljanje proizvodima AIK Banke. 

Građane koji žele kreditom da obezbede novu, a ne kupuju prvu nekretninu, očekuje stambeni kredit uz učešće od 20 odsto. Bez obzira na to koju nekretninu kupuju, stambeni kredit AIK Banke dolazi uz kombinovanu kamatnu stopu – prve 3 godine, kamatna stopa je fiksna i iznosi 4,99%, a nakon toga se primenjuje promenljiva stopa od 2,75% + 6M Euribor. 

Maksimalan iznos kredita može biti do čak 500.000 EUR, uz rok otplate do 30 godina. Dodatnu mogućnost predstavlja opcija za udruživanje plate sa solidarnim dužnikom, što i mladima koju su na početku karijere omogućava da reše stambeno pitanje uz podršku još jedne osobe, bez obzira na uzrast solidarnog dužnika, čime je AIK Banka dodatno prilagodila svoje uslove realnim mogućnostima i potrebama klijenata.

Kompletnu ponudu, kao i potrebnu dokumentaciju za apliciranje za kredit, moguće je pronaći na www.aikbanka.rs, ili u najbližoj poslovnici AIK Banke.  

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.