Crveno-beli su odigrali dobro prvo poluvreme ali to nije bilo dovoljno da se Inter ozbiljnije ugrozi, naročito imajući u vidu broj velikih grešaka koje je Zvezda udvostručila u odnosu na prvo kolo.

Kao i protiv Benfike, izabranici Vladan Milojevića su dobro ušli u meč, iako je usled povreda Điga pomeren na levog beka, što je potencijalno mogao da bude problem, s obzirom na Damfrisov napadački potencijal, prenosi RTS.

Poziciono su gosti izgledali dobro u uvodnom delu, a mogao je da raduje i izostanak treme Andrije Maksimovića koji je veoma hladnokrvo ušao u susret.

Međutim, nije bilo potrebno mnogo da se ponove iste greške zbog kojih je Zvezda ostala bez bodova u prvom kolu. I ponovo su grešili oni od kojih se to najmanje očekivalo.

Ovoga puta je Elšnik olako izgubio loptu u opasnoj zoni i napravio faul na oko 25 metara od gola. Čalhanoglu je poput svog zemljaka Kokčua prelepo šutirao u Glazerov bliži ugao i ishod je bio isti, te je Zvezda ponovo morala da juri zaostatak.

Pokušali su crveno-beli i imali su nekoliko dobrih pokušaja, pre svega preko Maksimovića kom nije bilo potrebno mnogo vremena i prostora da pokaže svoj raskošan talenat, ali je nedostajalo sreće za izjednačenje.

Imao je sa druge strane i Inter nekoliko prilika, a najveću šansu za Zvezdu na meču propustio je Silas posle odličnog dodavanja Olajinke, pogodivši Zomera sa nekoliko metara od gola.

Ušao je srpski šampion nadahnuto i u drugo poluvreme i ponovo je propustio nekoliko prilika da bolje realizuje izgledne situacije ispred protivničkog gola.

Kazna je ponovo stigla nakon velike greške, ovoga puta Krunića, koji je izgubio loptu ispred svog kaznenog prostora, a nakon dodavanja Taremija, Arnautović je postigao drugi pogodak za „neroazure“.

Tada je već bilo jasno da će Zvezda teško do boda, ali je veče postalo još gore posle izueztno lošeg prijema Spajića koji je poklonio loptu Taremiju, ovaj je prosledio Lautaru, a argentinski rezervista rutinski matirao Glazera.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.