SPLET TECH konferencija, najveće okupljanje inovatora i preduzetnika u regionu, održaće se za šest dana, 8. oktobra, u MTS Dvorani u Beogradu. Organizatori ističu da ovogodišnji događaj donosi brojne novitete i prilike za posetioce, naglašavajući tri ključna dodatna razloga zašto je SPLET TECH 2024 posebna prilika za sve zainteresovane za tehnologiju i biznis.

Veliko interesovanje, mnoštvo pitanja i potreba za konsultacijama i povezivanjem, podstaklo je organizatore da ubace u program još jednu salu! Sala 10, interaktivna zona biće namenjena svima koji žele da uđu u svet preduzetništva ili pokrenu startap. U ovoj zoni posetioci će imati priliku da dobiju odgovore na ključna pitanja, pronađu podršku za svoje projekte i povežu se s potencijalnim suosnivačima.

Pored toga, na konferenciji će govoriti Maja Vuković, koja dolazi direktno iz američke multinacionalne kompanije IBM. Ona će izložiti najnovije uvide o budućnosti veštačke inteligencije i njenom uticaju na industrije i društvo. Njeno izlaganje je jedno od najvažnijih predavanja ove godine, pružajući priliku da se čuje direktno od pionira u oblasti AI.

Takođe, organizatori najavljuju NFT izložbu „Umetnost za humanost“, koju organizuje Odličan3 – prvi srpski superklaster u domenu web3 i blokčejn tehnologija, formiran u okviru projekta Srbija Inovira, koji uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) sprovodi ICT Hub iz Beograda. Ova izložba spaja digitalnu umetnost i humanitarni cilj, s fokusom na podršku borbi protiv raka dojke, gde 70% sredstava od prodaje ide Ženskom centru Milica, koji pruža podršku kvalitetu života i zdravlja žena.

SPLET TECH 2024, kao najveće izdanje do sada, obećava bogat program, prilike za umrežavanje i uvid u najnovije trendove iz sveta tehnologije i inovacija. Organizatori poručuju da je ovo prilika koja se ne propušta za sve koji žele da idu u korak sa savremenim poslovnim i tehnološkim trendovima.

Splet konferenciju zajednički organizuju projekti „Preduzmi ideju“ u realizaciji Inicijative „Digitalna Srbija“ i „Srbija Inovira“, koje sprovodi ICT HUB, u saradnji sa Američkom agencijom za međunarodni razvoj (USAID). Ovogodišnju konferenciju realizuju i uz podršku i pokroviteljstvo Ministarstva nauke, tehnološkog razvoja i inovacija.

PRIJAVITE SE!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.