Glumac Nikola Đuričko izjavio je da se ne vraća u Srbiju, već da planira da sa porodicom nastavi da živi do daljeg u Los Anđelesu, prenosi N1.

Letos je imao turneju po Srbiji sa svojim bendom „Džoni Midnajt Trio“, i dalje glumi domaćim filmovima i serijama, i na regionalnoj je turneji sa svojim stend-apom „Showbiz“, u okviru koje će nastupati u Zagrebu i Osijeku. Stoga su ga novinari pitali znači li to da se nakon pet godina vraća iz Amerike.

„Ne, još uvek živim u Americi sa svojom porodicom, a u Los Anđelesu do daljeg i ostajemo. Ćerka Nađa upisala je studije međunarodnih odnosa i prava, a trenutačno je na studijskom semestru u Bologni, sin Đorđe je krenuo u srednju školu i prošle godine je proglašen sportistom svoje generacije jer je izvrstan u pet sportova, a supruga Ljiljana i ja radimo svoje… Ali evo mene ovde: svake godine obavezno dolazim par puta, to mi mnogo znači“, rekao je Đuričko.

Na pitanje gde pripada, Đuričko je citirao stih Milana Mladenovića, frontmena svog omiljenog benda Ekaterina Velika.
„Osećam se kao dete naše planete… a to u prevodu znači da sam građanin sveta“, objasnio je.

Govoreći o trenutnim projektima, Đuričko je naveo da igra glavnu ulogu u sitkomu „Hotel Tri Star“ reditelja Ivana Marinovića, čije se snimanje završava krajem novembra, a zatim se vraća u Ameriku.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.