Prošlog petka objavljena je vest da će se trenutna potpredsednica Kamala Haris pojaviti u veoma popularnom podkastu „Call Her Daddy“. Svi su bili iznenađeni i začuđeni, ali nakon što se završilo emitovanje emisije u nedelju, u kome se između ostalog provuklo i pitanjje reproduktivnih parava u Americi, novinarka CNN-a je na svom X profilu napisala:

„Izvinite hejteri, ali Call Her Daddy intervju je bio odličan, a pitanja su bila pametna i direktna“.

Kako piše The Cut, iako su neki momenti tokom ove epizode podkasta bili „malo neprofesionalni“ – Haris je izgovorila frazu „Daddys Gang“, dok je Aleks Kuper (čiji je podkast) nosila duksericu i bila ležerno obučena – razgovor između njih bio je ozbiljan.

Aleks Kuper svoj podkast je pokrenula 2018. godine, i jedan je od trenutno najaktuelnijih i najpopularnijih u svetu. Njene emisije predstavljaju, na neki način, „safe space“ prožet najintimnijim pitanjima.

Ona je na samom početku epizode sa Kamalom Haris naglasila da njen cilj nije da bilo kome od slušala promeni političku pripadnost, jer i sama svesna da joj je publika toliko raznovrsna.

Većinski deo razgovora svodio se na pitanje abortusa i reproduktivnih prava. Kuper nije, kako ima pbičaj, pitala nijedno lično pitanje, niti vezano za seks niti vezano za privatni život Kamale Haris. Postojalo je mnogo pitanja koje Aleks Kuper mogla da postavi, ali ipak nije.

Cilj Kamale Haris bio je da dosegne i pridobije ogromnu publiku G-Zijevaca i milenijalaca kojom podkast „Call Her Daddy“ raspolaže. Cilj Aleks Kuper, s druge strane, bio je da učvrsti svoj brend i pokaže slušaocima da se i svetski lideri kod nje osećaju prijatno i prijateljski. Obe su zasigurno uspele u tome, baš zbog čega je sam intervju ostao po strani, suvoparan i dosadan.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.