Kamala Haris i Tim Vals doneće Beloj kući dobro ime, kaže Džon Bon Džovi.

Bon Džovi je formalno dao svoju podršku u petak, 11. oktobra, uz novi video za nedavnu pesmu benda pod nazivom  „The People’s House„, u kojoj gostuju članovi grupe “War and Treaty”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jon Bon Jovi (@jonbonjovi)

„Ovo je pesma koja slavi ovo predivno mesto koje zovemo domom, od mora do sjajnog mora,“ navodi Džon Bon Džovi.

„Istina je važna. A istina je da ću na dan izbora glasati za @KamalaHarris i @TimWalz jer verujem u snagu zajedništva, a ne pojedinca. Napisao sam pesmu koja nas podseća da, iako nas ima mnogo, i dalje smo jedno”, piše dalje u opisu njegove objave na Instagramu.

Džon Bon Džovi ima dugu istoriju podržavanja kandidata Demokratske stranke, a bivši predsednik Barak Obama ga je 2010. godine imenovao za člana Saveta Bele kuće za rešavanje pitanja zajednice. Međutim, ovo je prvi put da Bon Džovi podržava kandidata pesmom svog benda, piše USA Today.

Reakcije fanova su pomešane. Neki šalju komentare podrške, a neki kažu da, iako vole Bon Džovija, ipak neće tako glasati.

Ostali članovi benda nisu pomenuti u ovoj objavi podrške, kao ni “War and Treaty”, muzički duo i bračni par iz Mičigena, Majkl i Tanja Troter.

Nema informacija o tome da li će Bon Džovi nastupati na događajima u kampanji. Predstavnik benda Bon Džovi do sada nije odgovorio na pitanja o učešću u kampanji niti o učešću ostalih članova benda u podršci.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.