Američki izbori biće izbori našeg doba. Ukoliko dobije Tramp, s mladim potpredsednikom Dž. D. Vensom, koji se odlično snašao u intervjuu Njujork tajmsu, postoji velika mogućnost da to bude 12 godina republikanske vlasti. S prethodne četiri, dovoljno da se promeni i Amerika i svet.

Ukoliko izgubi drugi put (ili drugi put pobedi ženu), biće to kraj trampizma, i povratak, valjda, starih republikanaca, i valjda, starih demokrata, ukoliko se i opasulje posle eksperimenta koji im je ostavio Bajden, oklevajući da se povuče iz trke do poslednjeg trenutka. Ubeđen sam da će ovo biti najneizvesniji izbori, kao i da su na današnji dan šanse 50:50, pošto ne verujem da je neko ostavio tešku artiljeriju za kraj, niti da bi ona bilo šta promenila u polarizovanom društvu, ne samo u Americi već i u celom svetu.

Pred prošle izbore kod Đorđa Vukadinovića rekao sam da sam ubeđen da će da pobedi Bajden, ne zato što sam prorok, niti to radim u novinarstvu, već zato što me je on to direktno pitao, a ja sam pratio sve ankete i imao osećaj u stomaku da kovid ne bi preživeo niko, a kamoli onaj koji se protiv njega borio hidroksihlorokinom. Devedeset odsto komentara bilo je da nisam normalan, da volim Bajdena, ili da sam, prirodno, izdajnik (ciljna grupa), ali se niko kasnije nije izvinio, niti je bilo ko to očekivao.

CEO TEKST PROČITAJTE U ROĐENDANSKOM BROJU NEDELJNIKA, KOJI JE U PRODAJI OD ČETVRTKA, 12. OKTOBRA, NA SVIM KIOSCIMA I NA NSTORE.RS

Nedeljnik 666

Nedeljnik 666

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.