Regionalni sajam poslova je ušao u svoj četvrti dan i do sada je zabeležio izuzetno pozitivne rezultate. Od početka sajma, registrovano je preko 140.000 poseta iz Srbije, uz skoro 15.000 konkurisanja na različite pozicije. Ovaj online događaj, koji traje do 22. oktobra, okuplja više od 120 poslodavaca iz Srbije i regiona, sa preko 1000 oglasa za poslove, od čega više od 500 oglasa dolazi iz Srbije, zahvaljujući više od 40 kompanija.

Sajam nudi bogat izbor oglasa kroz različite tematske celine – od sektora trgovine, usluga, proizvodnje, IT-ja, do Startuj kapsule, koja je posebno namenjena mladima koji traže svoje prvo zaposlenje. Na taj način, sajam pokriva širok spektar industrija i pruža priliku kako onima sa iskustvom, tako i mladima koji tek ulaze na tržište rada.

Posetioci imaju mogućnost da se povežu sa poslodavcima putem četa, dobiju informacije o otvorenim pozicijama, uslovima rada i pogodnostima koje kompanije nude. Takođe, mogu da saznaju više o radnoj kulturi i iskustvima zaposlenih iz prve ruke. Igra „Lov na blago“ i dalje privlači veliku pažnju, nudeći priliku za osvajanje vrednih nagrada poput vikenda na Zlatiboru, vaučera za Vulkan knjižare i Infostud poklon paketa.

Sajam traje još četiri dana, a svi zainteresovani i dalje imaju priliku da posete sajt https://rs.regionalnisajamposlova.com/ i pronađu priliku koja im odgovara.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.