Peti novembar se bliži, a sa njim i izbori u Americi. U ovim preostalim danima kampanje, kandidati za slećeg predsednika ozbiljno ulažu u svoje događaje i daju sve od sebe da privuku što veći broj glasača.

Pa su se tako, aktuelnoj potpredsednici Sjedinjenih Američkih Država Kamali Haris ovog vikenda na njenim organizovanim skupovima pridružila dva veoma zvučna imena iz sveta muzike.

Muzičar Ašer (Usher) se pojavio na demokratskom skupu Kamale Haris u subotu u Atlanti. On se našalio kako je morao da napravi kratku pauzu od svoje turneje „Past Present Future“ da biposetio grad u kojem je pohađao srednju školu, kako bi ljudima objasnio značaj ovog trenutka i važnost ovih predsedničkih izbora.

Rekao je da podržava Kamalu Haris „jer se bori za svačija prava, za slobodu, i nije važno odakle ste. Ona ima viziju za našu zemlju koja uključuje sve, viziju koja podržava mala preduzeća, ulaže u naše zdravlje, u naše zajednice i daje svima šansu da napreduju“, rekao je on. Dodao je da računa na svoj grad i da će dati sve od sebe da ova kampanja ispuni krajnji cilj.

Ašer je istakao da „glas koji imamo čini razliku koju želimo da vidimo“. „Sve što uradimo u narednih 17 dana uticaće na živote naše dece, naših unuka, ljudi koje najviše volimo. Glasajmo za budućnost.“

Nešto ranije, u subotu, pevačica Lizo se pridružila Kamali Haris u Detroitu, u Mičigenu, gde su obe „odbranile“ ovaj grad, nakon uvreda koje mu je prošle nedelje uputio Donald Tramp.

„Sve najbolje stvari su napravljene u Detroitu:  Coney dogs, Faygo i Lizo“, rekla je pevačica. „Tako sam ponosan što sam iz ovog grada. Znate, kažu, ako Kamala pobedi, onda će cela zemlja biti kao Detroit. OK. Ponosan kao Detroit. Otporan kao Detroit. Govorimo o istom Detroitu koji je inovirao automobilsku industriju i muzičku industriju. Zato odajte malo poštovanja prema imenu Detroita.“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.