Izbori će biti, to možemo da razgovaramo sa strankama opozicije kad god hoće, u decembru 2026. godine ili na proleće 2027. godine, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ističući da premijer Miloš Vučević ima punu podršku za rekonstrukciju Vlade Srbije.

„Očekujem rekonstrukciju između marta i juna, jer su neki umislili da mogu da budu u vladi i obavljaju više poslova za sebe, misle da su nesmenjivi i da mogu sve“, rekao je Vučić u intervjuu za RTS.

Podsećamo, premijer Vučević izjavio je ranije da je izvesna rekonstrukcija Vlade Srbije, kao i da je ona samo pitanje vremena, prenosi N1.

„Ministri su, svi, sigurni da neće biti rekonstrukcije Vlade i oni misle da se to priča tako, da bi se pričalo. Oni ne veruju u to… I pri tome su svi sigurni da se to ne odnosi na njih, jer su oni bitni zbog toga i toga, jer imaju dobre odnose sa predsednikom, sa mnom, sa ovim, sa onim, jer je njih neka partija predložila“, rekao je Vučević za televiziju Pink.

Dodao je da će razgovarati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem da vide kada će biti napravljen presek, da li na godinu dana Vlade, na početku 2025. godine, ili u neko drugo vreme.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.