Domaći specijaliteti iz kotlića i živa svirka na tradicionalnoj manifestaciji
Poslednji vikend miholjskog leta na Sava Promenadi obaviće mirisi i ukusi najboljih domaćih specijaliteta! U nedelju 20. oktobra od 15 časova, u amfiteatru ispod Starog savskog mosta, Društvo starosedelaca i ljubitelja Savamala, uz podršku kompanije Belgrade Waterfront, organizuje tradicionalnu manifestaciju „Dani otvorene kuhinje Savamale“, gde će posetioci moći da uživaju u raznovrsnim gurmanskim poslasticama.
Poznati srpski specijaliteti biće pripremani u kotlićima, pa će svi koji budu odlučili da nedeljno popodne provedu na otvorenom, biti u prilici da probaju gulaš, paprikaš, pasulj, riblju čorbu i vegansku čorbu, kao i mnoge druge kulinarske đakonije. Kako bi atmosfera na događaju bila još veselija, uz vatru koja pucketa pod kotlićima biće upriličena i živa svirka.