Nesvakidašnje gastronomsko putovanje „od mora do planine“ za sve ljubitelje sofisticiranih ukusa prirediće Filip Matijaž, jedan od najmlađih Michelin-ovih šefova od 9. do 13. januara u restoranima Garden i Bacco zajedno sa iskusnim chef-ovima hotela Grand.
U svetu gastronomije, Michelin je simbol izvrsnosti, luksuza i vrhunskog kvaliteta, dok u oblasti ugostiteljstva taj epitet zasluženo pripada Hotelu Grand na Kopaoniku. Ovog januara, u srcu naše najlepše planine, najprestižniji planinski biser regiona ugostiće renomiranog Michelin šefa, Filipa Matijaža, jednog od najmlađih u regionu. Njegov inovativan pristup i filozofija „kuvanja izvan okvira“ pronaći će put do vaših nepca na specijalnim večerama u restoranu Garden i ekskluzivnim večerama 12. i 13. januara 2025. u restoranu Bacco.
Meni posebno kreiran za ovu priliku donosi bogatstvo ukusa Jadrana, spajajući autentične elemente istarske i slovenačke kuhinje sa prepoznatljivim karakterom planinskog pejzaža. Doživećete “multisenzorno kulinarsko putovanje” od mora do planine, na kojem je svako jelo zamišljeno kao spoj prirodnih sastojaka i modernih tehnika, gde se naglašava delikatna ravnoteža između tradicije i savremene kulinarske estetike.
Hotel Grand Kopaonik postavlja visoke standarde luksuznog gostoprimstva i gastronomije decenijama, a ovim događajem dodatno potvrđuje svoj status mesta gde ljubitelji sofisticiranih ukusa dolaze da uživaju u novim perspektivama hrane. Restoran Garden, poznat po svojoj dinamičnoj planinskoj atmosferi i restoran Bacco, sinonim za kulinarsku sofisticiranost i luksuzne ugođaje, pružaju idealan ambijent za susret planinskog šarma i mediteranskog nasleđa koje će nam Filip Matijaž servirati.
Broj mesta je ograničen, a rezervacije su otvorene za one koji žele da postanu deo priče u kojoj se ukusi i pejzaži prožimaju na nov i inspirativan način na sledećem broju telefona + 381 64 871 40 57