Mudra Art Cuisine, renomirani restoran Bokokotorskog zaliva, ovog je leta započeo saradnju sa priznatim francuskim šefom Guillaumeom Iskandarom. Sa bogatim međunarodnim iskustvom stečenim u Michelinovim restoranima širom Francuske, šef Guillaume donosi obilje kulinarskog znanja i strasti u pripremi fine dining jela koja će vas fascinirati

S mešten na samoj obali zaliva Boke Kotorske, Huma Kotor Bay Hotel pruža savršen spoj elegancije, komfora i prirodne lepote. Ovaj luksuzni hotel, okružen spektakularnim planinskim pejzažima, nudi nezaboravno iskustvo za sve ljubitelje premijum ambijenta i vrhunske usluge.

Raznolikost gastronomske ponude predstavlja neizostavan deo iskustva u Humi, pogotovo kada se radi o fine dining restoranu Mudra Art Cuisine.

Mudra Art Cuisine, renomirani restoran Bokokotorskog zaliva, ovog je leta započeo saradnju sa priznatim francuskim šefom Guillaumeom Iskandarom.

Naša lokacija uz moreomogućava gostimada uživaju u prelepimpogledima dokdegustiraju naša jela.Trudimo se da svakidetalj, od dekoracijedo muzike, doprinesestvaranju nezaboravnogiskustva

Sa bogatim međunarodnim iskustvom stečenim u Michelinovim restoranima širom Francuske, šef Guillaume donosi obilje kulinarskog znanja i strasti u pripremi fine dining jela koja će vas fascinirati.

U Mudra Art Cuisine svako jelo predstavlja spoj tradicije i inovacije, dok šef Iskandar majstorski spaja eleganciju francuske kuhinje s bogatstvom lokalnih i organskih sastojaka. Njegova vizija unosi novu dimenziju u kulinarsku scenu Crne Gore, nudeci jedinstveno iskustvo koje će zasigurno ocarati sve ljubitelje fine dininga.

Uz fantastično vino, ukusnu hranu i opuštajucu muziku, letnja noć u Mudra Art Cuisine postaje nezaboravno gastronomsko putovanje u srcu Bokokotorskog zaliva.

Možete li nam reći nešto o svom kulinarskom putu i kako ste stigli do Michelin zvezde?

Moj kulinarski put je započeo u Francuskoj, gde sam se školovao i radio u nekoliko prestižnih restorana. Nakon par godina truda i rada sa nekim od najboljih chefova na svetu, bio sam nagrađen Michelinovom zvezdom. To je bila potvrda mog rada i podstrek da nastavim da unapređujem svoje kulinarske veštine i istražujem nove tehnike i sastojke.

Šta vas je inspirisalo da se pridružite Mudra Art Cuisine restoranu u Kotoru?

Mudra Art Cuisine mi je pružila jedinstvenu priliku da radim u prelepom ambijentu, tik do mora, sa neverovatnim pogledom i posebnom energijom. Takođe, Crna Gora je bogata lokalnim sastojcima koje sam želeo da istražim i uključim u svoj meni.

Kako biste opisali koncept Mudra Art Cuisine i šta ga čini jedinstvenim?

Mudra Art Cuisine je mesto gde spajamo umetnost i kuhinju. Naš cilj je da kreiramo kulinarsko iskustvo koje angažuje sva čula. Svaki tanjir je pažljivo osmišljen, koristeći lokalne i sezonske sastojke, i prezentovan kao umetničko delo.

Lokalni sastojci su suština mog kulinarskog pristupa. Verujem da je kvalitet sastojaka klju?an za stvaranje vrhunskih jela. U saradnji sa lokalnim proizvo?a?ima i ribarima, biramo najkvalitetnije proizvode koje Kotor i okolina mogu da ponude

Koliko su lokalni sastojci važni u vašem kulinarstvu i kako ste ih uključili u svoj meni?

Lokalni sastojci su suština mog kulinarskog pristupa. Verujem da je kvalitet sastojaka ključan za stvaranje vrhunskih jela. U saradnji sa lokalnim proizvođačima i ribarima, biramo najkvalitetnije proizvode koje Kotor i okolina mogu da ponude. Na taj način ne samo da pružamo autentično iskustvo gostima već i podržavamo lokalnu zajednicu.

Kako biste opisali energiju i atmosferu Mudra Art Cuisine restorana?

Mudra Art Cuisine ima posebnu, opuštajuću i inspirativnu energiju. Naša lokacija uz more omogućava gostima da uživaju u prelepim pogledima dok degustiraju naša jela. Trudimo se da svaki detalj, od dekoracije do muzike, doprinese stvaranju nezaboravnog iskustva.

Koji su vaši planovi za budućnost u Mudra Art Cuisine?

Plan je da nastavimo da unapređujemo naš meni i organizujemo kulinarske događaje i radionice kako bismo svojim gostima pružili nezaboravno gastronomsko iskustvo.

Kako se nosite sa izazovima rada u restoranu koji je deo hotela sa pet zvezdica?

Rad u luksuznom okruženju donosi svoje izazove, ali i velike mogućnosti. Ključno je održati visok standard u svakom aspektu našeg rada, od usluge do kvaliteta jela. Srećom, imam sjajan tim koji deli moju strast i posvećenost, što čini svaki izazov lakšim za prevazilaženje.

Šta biste poručili mladim chefovima koji žele da postignu uspeh u kulinarstvu?

Nikada ne prestajte da učite i istražujete. Budite posvećeni, strpljivi i spremni na naporan rad. Najvažnije je da volite ono što radite, jer samo tada možete stvoriti nešto zaista posebno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.