Sinoć je u vračarskom Saint Ten Hotelu, u prisustvu mnogobrojnih zvanica i predstavnika medija, otvoren francuski restoran L’Adresse. Jedinstven u gastronomskom životu Beograda, sa impresivno pripremljenim menijem, L’Adresse je adresa za druženje sa prijateljima, poslovnim partnerima ili romantične susrete. Mesto dostojno najzahtevnijih poznavalaca i uživalaca u hrani, istovremeno intimno i luksuzno, nepretenciozno i elegantno, restoran L’Adresse je prava adresa za prefinjenu francusku kuhinju i atmosferu.
„Imam utisak da se naša želja u pravo vreme srela sa potrebom grada za baš ovakvim restoranom francuske hrane, i siguran sam da ćemo opravdati vaša očekivanja. Francuska kuhinja je stil života, prefinjena i skladna, sa izborom najboljeg od najrizličitijih ukusa koje se nude. Ponekad neočekivana, ali nikada dosadna. Verujem da ćemo Beograđanima i gostima Beograda ponuditi jedinstven doživljaj i da će se na adresu restorana L’Adresse rado vraćati da ponove stara i dožive nova iskustva kroz ukuse i mirise francuske kuhinje“ – izjavio je Miško Micić, vlasnik restorana L’Adresse i Saint Ten Hotela.
„Svaki kuvar mašta da ima priliku da se pokaže na polju francuske kuhinje. Specifičnost i geografska veličina Francuske obezbedili su najrazličitije namirnice, a na nama kuvarima je da realizujemo svoje snove kroz najrazličitije kombinacije hrane i pića. Ne postoje granice, ali je potrebno ogromno znanje i zalaganje da bi se prenela autentična emocija. Moj pristup je specifičan i nadam se da ćete prepoznati zalaganje u konceptu koji je razrađen u detalje i ide do finala, i verujem da zadovoljava svačiji zahtev.Namirnice koje koristimo u kuhinji restorana L’Adresse su vrhunskog kvaliteta jer ne postoji kompromis kada je savršena hrana u pitanju. Fine dining koncept i fantastična inovacija u vidu molekularne gastronomije nudi vrhunski gastronomski doživljaj“ – izjavio je Nikola Vučković, glavni kuvar restorana L’Adresse.